Datum: 02-10-2023 - 17:23
09
dec
'17

'Surprise Party' voor Prins Mechanicus en Prinses Privileged. (foto's)

Tijdens de Prinsbekendmaking op 4 november bij de Duinknijnen werd tot 'ieders verrassing' Philip Akerboom voor de tweede keer benoemd tot Prins Carnaval. Na zijn onfortuinlijke seizoen van vorig jaar mag hij opnieuw de carnavalsscepter zwaaien in De Zilk. Op die avond kwamen de overige...

carnavalsverenigingen op het lumineuze idee om Prins Mechanicus en zijn lieftallige Prinses Privileged te verrassen met een heuse 'Surprise Party' ! Vrijdagavond 8 december was het dan zover. Het Prinsenpaar was gevraagd om, zogenaamd voor een publiciteitsstunt, de eerste spijker te slaan voor de Prinsenwagen in de bouwlocatie van de Duinknijnen in de Boender. En dat liefst in vol ornaat natuurlijk!

Maar onverwacht troffen ze ter plaatse een prachtige versierde ruimte aan, na het welkomstwoordje van Duinknijnen-voorzitter John van Berkel wilde, plotseling vanuit het niets, voorzitter Frits Warmerdam van de Kaninefaaten ook een woordje doen. Hij kondigde een verrassing aan voor het Zilkse Prinsenpaar.

Onder muzikale klanken van de Koetillers werden vervolgens alle Prinsenparen van de Kaninefaaten, Keiebijters en Tulpkabouters van Noordwijkerhout, maar ook het Prinsenpaar van Noortukkers uit Noordwijk naar binnen geblazen. We willen tenslotte, ivm de aanstaande fusie, ook met carnaval gaan integreren en zij voelden zich gelijk al thuis op deze happening in de Boender op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout.

Maar dat was nog niet alles, op hetzelfde moment arriveerden ook familie en vrienden van Philip en Petula. Na het overhandigen van verschillende cadeautjes, waaronder een gezamenlijke carnavalsvlag, werd er natuurlijk een grote polonaise ingezet.

Daarna was er tijd voor een gezellig samenzijn met muziek, een hapje en een drankje. Met een mix van disco, carnavalsmuziek, rock & roll en meezingers werd er gedanst, gedronken, gelachen, kortom een mooi feestje gevierd.

Prins Mechanicus en Prinses Privileged van de Duinknijnen genoten zichtbaar van deze mooie geste van Duinknijnen, Kaninefaaten, Keiebijters en Tulkabouters! En…… het was nog lang zéér gezellig!!

Foto's BON.