08
dec
'17

Noordwijkerhout in het teken van diverse sfeervolle kerstmarkten.

De komende dagen kun je alvast in de kerststemming komen bij de diverse sfeervolle kerstmarkten die er in Noordwijkerhout georganiseerd worden. Waan je in de warme kerstsfeer en doe ideeën op en scoor je kerstcadeaus op de drie kerstmarkten die komend weekend plaatsvinden bij Optisport in De Schelft,...

in de Parade bij Muziekvereniging St. Jean d'Arc en woensdag 13 december op het terrein van Raamwerk bij Zorgboerderij De Hafakker.

Proef de betoverende sfeer tijdens Kerstmarkt De Schelft!
Waan je in kerstsferen, kom shoppen en genieten op zaterdag 9 en zondag 10 december tussen 10:00 - 16:00 uur. De sporthal van Optisport De Schelft zal volledig worden omgetoverd in kerstsfeer. Het leukste is dat je niet alleen terecht kunt voor je cadeautjes, maar ook kinderen kunnen zich heerlijk vermaken.

Er staat een springkussen, je kunt je laten schminken, er is een kleurwedstrijd, er zijn poffertjes verkrijgbaar en je mag met de kerstman op de foto! Er zullen veel lokale ondernemers op de Kerstmarkt te vinden zijn waar je terecht kunt voor je kerstaankopen.

Tussen het shoppen door even uitrusten? Kom in het culinaire hart genieten van warme chocolademelk met slagroom, glühwein, diverse versnaperingen en gezellige muziek. Voor de entreeprijs hoef je het niet te laten, de toegang is gratis. 

We zien je graag op zaterdag 9 en zondag 10 december van 10:00 – 16:00 uur in de sporthal van Optisport De Schelft, Maandagsewetering 202 Noordwijkerhout.

Grote Kerst/snuffelmarkt St. Jeanne d'Arc.
In het clubgebouw van de Muziekvereniging St. Jeanne d'Arc, De Parade van der Weijdenlaan in Noordwijkerhout, kunt u vrijdagavond 8 december vanaf 19:00 uur tot 21:30 uur komen snuffelen op hun gezellige Kerst/snuffelmarkt.

Maar ook op zaterdag 9 december bent u van harte welkom om te snuffelen tussen mooie en praktisch altijd nog zeer bruikbare 2e-hands spullen, op deze dag is men open van 9:00 uur tot 16:00 uur. Toegang is gratis! 

Boeren Kerstmarkt bij Zorgboerderij de Hafakker: groots en gezellig.
Zorgboerderij De Hafakker van Raamwerk organiseert woensdag 13 december weer de populaire Boeren Kerstmarkt in Noordwijkerhout. De kerstmarkt bij de Zorgboerderij is één van de grootste en meest veelzijdige van de Duin- en Bollenstreek. Er zijn ongeveer 60 kramen vol kerst- of streekartikelen... waarvan veel zelfgemaakt. Daarnaast zijn er volop activiteiten voor jong en oud.

Er is live muziek aanwezig , de kerstman loopt in levende lijve rond en er staat een wensboom om je kerstwens in te hangen. Kinderen kunnen ponyrijden, springen op het springkussen en spelen in het kinder- en strodorp. U kunt zich ook wagen aan diverse oude ambachten. Dit alles onder het genot van een hapje of drankje!

De Boeren Kerstmarkt begint om 12.30 uur en is om 18.30 uur afgelopen, maar daar eindigt de pret niet. Iedereen is van harte welkom bij het optreden van coverband Café de Melkboer, die de markt afsluiten met diverse kerstsongs en verzoeknummers.

Parkeren kan gratis op het Bavo-terrein (Strandwal 2). U wordt de weg gewezen naar de markt of kan het pendelbusje gebruiken. Zowel parkeren als toegang tot de markt is gratis. Het belooft een gezellige feestdag te worden, dus zorg dat je erbij bent!

Foto's PR.