Datum: 16-05-2021 - 07:41
07
dec
'17

ISD Bollenstreek geeft ondersteuning aan ondernemers met schulden.

Op 5 december 2017 heeft bij de ISD Bollenstreek de ondertekening plaatsgevonden van het convenant om zelfstandigen met problematische schulden te ondersteunen. Zelfstandigen met problematische schulden en met een niet levensvatbaar bedrijf zijn vaak vanwege betalingsonmacht niet...

in staat de onderneming fiscaal/ juridisch te beëindigen. Daarnaast zijn er ook zelfstandigen met problematische schulden met een levensvatbaar bedrijf èn die geen beroep kunnen doen op het Besluit bijstandsverlening zelfstandigen èn niet in staat zijn een oplossing te vinden voor hun schulden. Deze ondernemers kunnen voor ondersteuning sinds kort ook terecht bij de ISD Bollenstreek.

De ISD Bollenstreek werkt hierbij samen met de NVVK leden Zuidweg & Partners uit Hilversum en Oxyz uit Lisse en de vrijwilligersorganisatie Over Rood uit Haarlem. In het convenant staan de samenwerkingsafspraken om ondernemers te ondersteunen.

Namens de ISD Bollenstreek heeft de bestuursvoorzitter, de heer A.D. de Roon, het convenant ondertekend . En namens de drie partijen: mevrouw J. Zuidweg (van Zuidweg & Partners), de heer C. Vork (van Oxyz) en de heer M. van Vugt (van Over Rood).

Voor meer informatie over de mogelijkheden die de ISD voor zelfstandigen heeft kunt u terecht op de website van de ISD Bollenstreek. www.isdbollenstreek.nl

Foto ISD Bollenstreek.