05
dec
'17

Victorschool directeur Gerard Gerrits loopt halve marathon voor Jasper en KWF. (update: donatie voor hulppiet-Gerard - foto's)

Na 43 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt gaat de directeur van de St. Victorschool, Gerard Gerrits, per 1 januari 2018 genieten van zijn pensioen. Sinds zijn aanstelling als leraar heeft hij achtereenvolgens lesgegeven op de Jozefschool (nu Prinsenhof)...

de oude Victorschool, 't Mossenest, om daarna in 2000 benoemd te worden tot directeur van de St. Victorschool. Tijdens zijn loopbaan heeft hij heel erg veel leuke momenten meegemaakt, maar helaas ook mindere. Eén daarvan is overlijden van zijn leerling Jasper. Jasper kreeg kanker en mocht helaas niet ouder worden dan 11 jaar. Omdat deze gebeurtenis een enorme impact op hem heeft gehad, wil hij nu graag iets voor Jasper betekenen. Dit doet hij door een halve marathon te gaan lopen op 20 december 2017.

Het doel van Gerard is om voor deze actie € 7000,- op te halen. Momenteel (5-12-2017) staat bij de actie de teller al op € 5254,-. Om de actie van Gerard kracht bij te zetten, helpen alle leerlingen van de school de komende tijd mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF. Via de website (klik hier voor de actie) kunt u meer informatie vinden over de motivatie van Gerard en een eenmalige donatie doen.

Donatie voor hulppiet-Gerard.

Dinsdagmorgen 5 december brachten Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek aan de Sint Victorschool, de Sint had natuurlijk al vernomen dat het van directeur Gerard zijn laatste Sinterklaasviering op school was voordat hij met pensioen gaat. Daarom had de Sint bedacht dat Gerard hem als zijn 'hulppiet-Gerard', op deze morgen een handje ging helpen.

Want iemand die binnenkort een halve marathon voor het goede doel gaat lopen is daar vast nog energiek genoeg voor was de redenering van Sinterklaas. Hulppiet-Gerard kreeg een aantal opdrachten voor zijn kiezen, staf oppoetsen, een tabberd strijken en natuurlijk een liedje zingen voor de Sint.

Alle opdrachten werden door hulppiet-Gerard goed uitgevoerd en daarvoor kreeg hij van Sinterklaas een heuse hulppieten-diploma uitgereikt......maar nog belangrijker was de donatie van € 100,- die Sinterklaas deed voor het goede doel van Jasper en het KWF. Natuurlijk gaan alle groepen van de Victorschool nog door met acties, het vervolg kunt u hier op BON lezen.

Foto's PR.