Datum: 19-09-2021 - 12:52
04
dec
'17

Volop activiteiten tijdens de decembermaand bij Optisport de Schelft. (foto's activiteit zwempieten)

Afgelopen zondag, 3 december, was het een gezellige drukte in het zwembad bij Optisport de Schelft. Een groot aantal kinderen heeft die dag zijn of haar beste beentje voorgezet om een echte Zwempiet te worden en een mooi pietendiploma te verdienen. Maar een Zwempiet word je niet zomaar...

daar moet je wel wat voor in je mars hebben. Pakjes in de schoorsteen gooien, van dak naar dak springen en over het Zed en Sop opblaasdak rennen. Een heel parcours met opdrachten moest met goed resultaat worden afgelegd om in aanmerking te komen voor het enige echte pietendiploma. Trots kunnen we melden dat alle kinderen geslaagd zijn! Moe maar voldaan konden zij het echte pietendiploma in ontvangst nemen. En natuurlijk mochten ook de limonade en de pepernootjes niet ontbreken. (zie foto's)

Kerstmarkt
Deze gezellige zwemochtend is nog maar het begin van een grote reeks activiteiten en evenementen die in de Schelft plaatsvinden deze feestmaand. Kom volgend weekend helemaal in kerststemming bij Optisport. Je bent van harte welkom op zaterdag 9 en zondag 10 december van 10.00 – 16.00 uur. Tientallen kramen staan met de leukste en lekkerste producten in de grote sporthal. Samen met de ondernemers en de bezoekers gaan we er een echt kerstweekend van maken. En de entree is gratis.

Zumba kerstworkout
En wat dacht je van Zumba kerstworkout, kerstbrunch voor de Fifty Fit, oliebollenduiken, klankschaal event, open watervoetbal toernooi, kerstspinningmarathon, meet en beweeg event en water-apenkooien om maar een paar activiteiten op te noemen.

Kerstvakantie
Voor de kinderen is het zwembad extra geopend in de kerstvakantie. Twee maal is er een zwemdisco op vrijdagavond 22 en 29 december. Wil je je partijtje vieren tijdens deze avonden kan dit natuurlijk, maar geef het wel van tevoren door bij de receptie.

Wakduiken
Wakduiken is op vrijdagmiddag 5 januari. Leuk en vooral leerzaam! Deelnemers moeten wel in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma A.

Let op: voor een aantal activiteiten moet je je van tevoren opgeven, of is er een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Check voor de volledige lijst de site, facebook, bel met de receptie van de Schelft of kom gezellig langs. Samen kunnen we kijken welke activiteit bij je past. Wellicht een feestelijke manier om de zumba eens uit te proberen of te kijken hoe goed je conditie is tijdens de spinning marathon.

We gaan er met z’n allen een sportieve en gezellige maand van maken. Je bent van harte welkom bij Optisport de Schelft aan de Maandagsewetering in Noordwijkerhout.

Foto's De Schelft.