Datum: 17-09-2021 - 20:51
02
dec
'17

Kinderen beleven sportieve laatste dag in het 'Pietenhuis'. (foto's)

Vandaag was het alweer de laatste activiteit van dit jaar in het Pietenhuis aan de Dorpsstraat. De kinderen konden afgelopen tijd iedere woensdag- en zaterdagmiddag deelnemen aan maar liefst zes activiteiten en daar werd weer heel veel gebruik van gemaakt. De laatste activiteit had dit keer een sportief thema...

de kinderen konden een Pieten-diploma verdienen deze middag en moesten daarvoor vijf sportieve maar ook creatieve activiteiten uitvoeren. Na afloop was er voor de kinderen een Zwarte Pieten-diploma en een zakje pepernoten als beloning van een leuke sportieve middag.

De activiteiten in het Pietenhuis zijn voor dit jaar weer ten einde gekomen en natuurlijk hopen de kinderen weer op een vervolg in 2018. Veel dank aan het NOV- de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging en heel veel vrijwilligers onder leiding van Annemarie Oor en Marieke van der Slot voor hun geweldige inzet.

Foto's van BON zijn er van de volgende activiteiten:

* De eerste activiteit was op woensdagmiddag 15 november, de kinderen hebben hele mooie Pietenmutsen gemaakt voor de intocht van de Sint.

* De komst van Sinterklaas werd al regelmatig vermeld in de nieuwsitems op BON, met daarin leuke filmpjes over een 'verliefde Piet'. 

* Zaterdag 18 november was de intocht van Sinterklaas, met een echt huwelijk en het werd ook nog eens een sportieve middag.

* Woensdagmiddag 22 november brachten Sinterklaas en zijn Pieten twee keer een bezoek aan het Pietenhuis.  

Foto's BON.