02
dec
'17

Wilfred van Leeuwen (ex.VVSB-trainer) verlaat na 1 seizoen FC Eindhoven.

Op 5 juli van dit jaar kwam het bericht naar buiten over het plotselinge vertrek van de succesvolle VVSB-trainer Wilfred van Leeuwen, hij gaf daarbij aan graag voor een avontuur te gaan bij de club FC Eindhoven uit de Jupiler League. Maar net zo plotseling als zijn vertrek bij VVSB heeft Wilfred toch ook ...

weer onverwacht, zijn vertrek aan het eind van het seizoen in Eindhoven aangekondigd. Nu heeft VVSB onlangs weer een plekje vrij gekregen in zijn trainersstaf....de foto's gemaakt in afgelopen juni zijn er gelukkig nog!

Tekst website FC Eindhoven
Hoofdtrainer Wilfred van Leeuwen heeft FC Eindhoven deze week geïnformeerd dat hij aan het einde van het seizoen de club gaat verlaten. De trainer tekende afgelopen zomer een eenjarig contract. FC Eindhoven is zeer tevreden over de werkwijze van Van Leeuwen en betreurt daarom zijn besluit.

Van Leeuwen maakt op privé-, zakelijk en voetbalgebied een andere keuze. De club respecteert uiteraard daarin zijn beslissing. In goed overleg gaat Wilfred van Leeuwen het seizoen afmaken en in samenwerking met de staf en spelersgroep alles uit de kast halen om de nacompetitie te bereiken.

Foto BON.