06
dec
'17

Studenten Haagse Hogeschool organiseren kerstspelletjes voor Serious Request op de Dierenhoeve.

Op zondag 17 december worden er de hele dag kerstspelletjes georganiseerd voor Serious Request op de Zorg- en Kinderboerderij de Dierenhoeve in Noordwijkerhout. Het evenement vindt plaats van 10:00 tot 16:00 uur op de Langevelderweg 27. Er worden die dag verschillende leuke kerstspellen...

op zorg- en kinderboerderij de Dierenhoeve georganiseerd. De kinderboerderij zal deze dag omgetoverd worden naar een overdekt speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar. Er zullen meer dan 8 activiteiten te doen zijn, waaronder een speurtocht, kerst knutselen, Oudhollandse spelletjes en meer! Nagenoeg alle activiteiten zullen binnen plaats vinden, dus om het weer hoeft u zich geen zorgen te maken.

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor Serious Request worden er die dag strippenkaarten verkocht. Met deze strippenkaart kan er aan de activiteiten deelgenomen worden. Voor de kinderen vanaf 5 jaar kost een strippenkaart 5 euro, en voor de kinderen onder de 5 jaar kost een strippenkaart 1 euro. Wanneer de strippenkaart aan het eind wordt ingeleverd zal er een verrassing voor de kinderen klaarliggen.

Het evenement wordt georganiseerd door vier enthousiaste studenten van De Haagse Hogeschool om geld op te halen voor Serious Request. Dus wilt u een gezellig middagje met het hele gezin doorbrengen? Kom dan op zondag 17 december langs op zorg- en kinderboerderij de Dierenhoeve.

Foto PR.