01
dec
'17

Boeren Kerstmarkt bij Zorgboerderij de Hafakker: groots en gezellig.

Zorgboerderij De Hafakker van Raamwerk organiseert woensdag 13 december weer de populaire Boeren Kerstmarkt in Noordwijkerhout. De kerstmarkt bij de Zorgboerderij is één van de grootste en meest veelzijdige van de Duin- en Bollenstreek. Er zijn ongeveer 60 kramen vol kerst- of streekartikelen...

waarvan veel zelfgemaakt. Daarnaast zijn er volop activiteiten voor jong en oud. Er is live muziek aanwezig , de kerstman loopt in levende lijve rond en er staat een wensboom om je kerstwens in te hangen. Kinderen kunnen ponyrijden, springen op het springkussen en spelen in het kinder- en strodorp. U kunt zich ook wagen aan diverse oude ambachten. Dit alles onder het genot van een hapje of drankje!

De Boeren Kerstmarkt begint om 12.30 uur en is om 18.30 uur afgelopen, maar daar eindigt de pret niet. Iedereen is van harte welkom bij het optreden van coverband Café de Melkboer, die de markt afsluiten met diverse kerstsongs en verzoeknummers.

Parkeren kan gratis op het Bavo-terrein (Strandwal 2). U wordt de weg gewezen naar de markt of kan het pendelbusje gebruiken. Zowel parkeren als toegang tot de markt is gratis. Het belooft een gezellige feestdag te worden, dus zorg dat je erbij bent!

Foto's BON.