Datum: 04-12-2021 - 12:53
29
nov
'17

FC Liddle (Victorschool) wint finale en mag naar NK Watervoetbal. (foto's)

Op woensdag 22 en 29 november werden de voorrondes gehouden voor het NK Watervoetbal bij zwembad Optisport De Schelft. Leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 van de vier Noordwijkerhoutse/Zilkse basisscholen hadden zich met maar liefst 18 teams ingeschreven. Op woensdagmiddag 29 november...

werd na de voorrondes ook gelijk de finale voor het kampioenschap van Noordwijkerhout gespeeld. In de finale stonden twee teams van de St. Victorschool, het meisjesteam (groep 7) met de naam 'Zeemeerminnen' en een jongensteam genaamd 'FC Liddle'. Het was van de meiden heel knap dat ze finale bereikten, maar ze moesten daarin toch het onderspit delven tegen het jongensteam (groep 8) van FC Liddle die met 3-1 de finale won. 

FC Liddle met Ivar van der Klugt, Wout Parlevliet, Thies Dijkstra, Bas van Gijlswijk, Hidde de Groot en Kjall Dubbeld (niet aanwezig) mochten de wisselbeker in ontvangst nemen. Op vrijdag 29 december mag het winnende jongensteam van de St. Victorschool FC Liddle, Noordwijkerhout gaan vertegenwoordigen bij het NK Watervoetbal in Arnhem.

Foto's finale en prijsuitreiking BON.