Datum: 26-10-2021 - 23:34
29
nov
'17

Como & Co organiseert 15 en 16 december een 'winters streetfood evenement' aan het Oosterduinse meer.

Het idyllische terrein bij Restaurant Como & Co  aan 'het Comomeer' transformeert het weekend van 15 en 16 december in een omgeving waar internationale horecaondernemers op open vuur bijzondere gerechten klaarmaken. De geuren van verbrand hout en vers bereid eten zorgen voor een....

rauwe, maar knusse wintersfeer tijdens Winter STREETFOOD. Proef onder andere de specialiteiten uit de Poolse keuken van U Górala, laat je verrassen door de pruttelende roti van My Rootz Surinaams eethuis, authentiek Indiaas eten van Spice Trip with Paulami, pulled pork van Jeffreys Burgerbar of bijvoorbeeld goedgevulde snert van Como & Co.

Bestel daarbij een lekker winters speciaalbiertje van de Scheldebrouwerij of warm jezelf op met een homemade glühwein of warme choco met slagroom. Luister tijdens het eten en drinken naar lekkere muziek van aanwezige (straat)artiesten.

Gewapend met o.a. gitaar, saxofoon, mandoline, emmers en trommels verzorgen Fre-Group, The Bucket Boyz, Robbert Fossen & Lothar Wijnvoord en The Tall the Fat and the Ugly passende sounds. Kinderen vermaken zichzelf in de ‘drive in’ bioscoop of tijdens diverse Hollandse spelletjes. Met een beetje geluk kunnen we de schaatsen uit de kast trekken!

De foodstands zijn open op vrijdag 15 december van 16:00u – 22:00u en op zaterdag 16 december van 12:00u – 22:00u. Hierna verplaatsen de muziek en het bier naar de binnenruimte van Como & Co aan het Oosterduinse meer.

Het festival heeft een gratis toegang en ook parkeren kan gratis op het parkeerterrein naast Como & Co ((Boekhorsterweg 18, 2211 AL Noordwijkerhout). Check voor de laatste informatie op http://www.como-co.nl/ of onze Facebookpagina.

Foto's PR.