Datum: 13-08-2020 - 10:48
29
nov
'17

Sfeervolle kerstmiddag bij 'de Kletskop'.

Vrijwilligers van de werkgroep 'De Kletskop' verzorgen gezellige middagen met leuke activiteiten voor een ieder die wel wat gezelligheid kan gebruiken 30 jaar en ouder. Wat centraal staat is dat men jong en oud samen wil brengen om zo elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. Maar ook voor de...

jonge vaders en moeders die omkomen... in alle dagelijkse stress, kunnen even ontstressen De middagen van de Kletskop zijn altijd op één woensdagmiddag in de maand van 13.30 uur tot 16.00 uur in het Victorhuis nabij de St. Victorkerk. Voel je welkom!!

Woensdag 13 december is er van 13.30 uur tot 16.00 uur een sfeervolle kerstmiddag van de Kletskop. Met kerst hebben we behoefte aan gezelligheid en mensen om je heen. Wie wilt er nu niet een sfeervolle en warme kerst. Wij willen dit voor u gaan organiseren. Wacht niet te lang met opgeven, want voor deze middag is het noodzaak dat we weten met hoeveel mensen we zijn!

De einddatum voor inschrijving is 9 december. Deze keer vragen we € 12,50 voor deze middag. Dit is incl. entree, koffie en thee en u gaat met een mooie creatie naar huis. Graag tot dan! Tevens geven wij alvast de data door voor de andere middagen die al gepland zijn, het programma is weer gevarieerd!

* 24 januari 2018: Nieuwjaarsgala (Pak je nette pak of jurk uit de kast en geniet van deze middag)
* 28 februari 2018: Surprise middag
* 21 maart 2018: Modeshow en verkoop Lanco mode

Deze middagen worden georganiseerd in het Victorhuis, nabij de St. Victorkerk. Van te voren aanmelden is voor deze middag verplicht, zodat we voor iedereen genoeg inkopen hebben gedaan.

U kunt zich opgeven bij:
Adri Verhart tel: 0252-375185 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Maria Beelen tel: 0252-370735 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Graag tot dan!!!
De dames van de Kletskop.