Datum: 28-09-2021 - 14:42
27
nov
'17

Drukke maand voor muziekvereniging St. Jeanne d’Arc.

In De Parade aan de Van der Weijdenlaan in Noordwijkerhout is het een drukte van belang. Sinterklaas heeft afgelopen vrijdag een bezoek gebracht aan onze jongste muzikale leden. De kerstmarkt wordt opgebouwd zodat u vrijdagavond 8 december vanaf 19:00u tot 21:30u kunt komen...

snuffelen op onze gezellige markt. Ook op zaterdag 9 december is de kerstmarkt nog open van 9:00u tot 16:00u. Toegang is gratis! U kunt de komende dagen nog uw tweedehands spullen komen inleveren in De Parade (Van der Weijdenlaan 2A) tussen 19:00u en 20:30u.

Daarnaast is het Charles Dickens orkest druk bezig met het repeteren van kerstnummers zodat ze kunnen gaan optreden nadat Sinterklaas uit ons land is vertrokken. U kunt het kerstorkest in ons dorp tegenkomen, o.a. op 15 en 21 december a.s.

Tot slot is ons coverorkest Jeanne druk bezig om het TOP2000 café van zaterdag 30 december voor te bereiden. Inmiddels kunnen kaarten á € 7,50 worden gekocht bij: VVV, Café van der Geest en in De Parade. Zoekt u nog een leuk schoencadeautje of iets voor in de zak, dan is een leuk avondje op 30 december uit een goed idee!

Tijdens het TOP2000 café zullen nummers uit de lijst der lijsten worden gezongen door bekende Noordwijkerhoutse zangers: Bart Weijers, Teddy van den Burg, Manon Gelevert en Cecile Olijerhoek. Het belooft een erg gezellige avond te worden, dus kijk in uw agenda of u met wat vrienden kunt afspreken om langs te komen. Blijf onze Facebookpagina in de gaten houden voor meer informatie!

Foto 1 BON > Foto's 2/3 St. Jeanne d' Arc.