Datum: 18-04-2021 - 02:53
27
nov
'17

Eerste kavels geveild door Foppe de Haan op de kerstveiling van VVSB.

De traditionele kerstveiling van VVSB komt er weer aan! Op zaterdagavond 16 december staat dit keer de Arend den Elzen hal op sportpark de Boekhorst vol met fantastische kavels. De kerstveilingcommissie staat dit jaar onder leiding van Hans Laros en dat heeft ertoe geleid dat de locatie is gewijzigd en...

nieuwe ideeën zijn doorgevoerd. Kortom nieuw elan, laat u verrassen!! In de nieuwe locatie de Arend den Elzen hal gaat men een heerlijke sfeer neer zetten waarin u zich zult thuis voelen. 

Het Rad van Fortuin voor de kinderen begint om 19:30 in de kantine bij VVSB. De deuren in de "veilingzaal" gaan om 19.45 open om vervolgens om 20.00 te starten waarbij de eerste kavels door niemand minder dan Foppe de Haan worden geveild.

Intussen veilen we ook wat leuke kavels op de Facebook pagina van de Kerstveiling zie https://www.facebook.com/kerstveiling.vvsb. We hopen dan ook dat u met z'n allen weer aanwezig bent om te bieden op de mooiste kavels, VVSB te steunen en vooral ook een gezellige bijzondere avond te hebben! Paars-gele saamhorigheid op z'n best!

U weet ongetwijfeld dat de opbrengst van de kerstveiling voor VVSB een belangrijke bijdrage is in de begroting om elk jeugdlid en iedere recreant te kunnen voorzien in onze teamsport met alle activiteiten en voorzieningen daaromheen.

De kerstveilingcommissie heeft daarom opnieuw met bekend enthousiasme gewerkt om een aantrekkelijk aanbod in elkaar te draaien. Met traditionele kavels, maar toch ook weer met vernieuwende nummers!

Dit jaar gaan we weer terug naar het ouderwetse veilingboekje waarin de kavels netjes op volgorde in staan.Ook maken wij het boekje digitaal die kunt over 10 dagen vinden op de website van VVSB. De boekjes liggen vanaf begin december,ook bij diverse winkels in het dorp op de balie, o.a bij het VVV Noordwijkerhout.

U komt toch ook?

Foto PR.