Datum: 28-09-2021 - 14:53
26
nov
'17

Verkenners- en padvindstersweekend Scouting Bosgeest. (foto's)

De Verkenners en Padvindsters zijn afgelopen weekend op stap geweest. Van te voren wisten de leden nog helemaal niets. Het programma was nog een verassing. De verkenners moesten om 19:30 op het clubhuis in verzamelen. Daar begon een 'Hide & Seek' spel! Ze werden gedropt in het dorp...

en moesten vervolgens ongezien weer naar het clubhuis komen. Werden ze gezien door een mobiel team dan werden ze weer verder weggebracht dan dat ze begonnen, best een uitdaging! Op zaterdag zijn ze naar het science museum NEMO in Amsterdam geweest. De dag werd afgesloten met een film in de eigen thuisbioscoop. Na het ontbijt op zondagochtend zat het weekendje erop.

De Padvindsters hadden een heel ander programma. De meiden moesten vrijdagavond om 20:00 aanwezig zijn in Oegstgeest. Daar startte het weekend met een nachtspel in het pikkedonker. De volgende dag gingen de meiden Leiden in om daar verschillende activiteiten te doen waaronder een leuk postenspel.

Na het avondeten werd er nog een spel in Leiden gedaan en net als de jongens werd er nog een film bekeken als afsluiter van de dag. De meiden gingen zondagochtend na het ontbijt weer terug naar Noordwijkerhout. Meer informatie over Scouting Bosgeest bekijk je op onze website: www.bosgeest.nl.

Foto's Scouting Bosgeest.