Datum: 28-09-2021 - 15:53
25
nov
'17

Vink Multimedia is Sandd-kerstzegels-verkooppunt.

Dit jaar is de St. Jeanne d’Arc gestopt met de actie van de kerstzegels. Vink Multimedia in de Dorpsstraat biedt een alternatief dat nog een gunstig tarief voor de zegels biedt en tegelijkertijd Pink Ribbon ondersteunt. Wat kost een Sandd-kerstzegel? De kerstzegel van Sandd kost slechts € 0,50. Dat scheelt....

bijna 25 cent per zegel t.o.v. de huidige decemberzegel van € 0,73. Een vel van 20 kerstzegels kost € 10,-. Sandd kan deze scherpe prijzen bieden vanwege een efficiënte werkwijze en doordat bezorging plaatsvindt op 2 dagen per week; dinsdag en vrijdag. 

Sandd heeft de verkoop van de kerstzegel gekoppeld aan een goed doel. Kerst is namelijk niet alleen een periode vol vreugde en gezelligheid, voor veel mensen is het ook een moeilijke tijd, bijvoorbeeld in verband met een heftige ziekte. 1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt borstkanker.

Een heftig gegeven. Daarom doneert Sandd een deel van de opbrengst dit jaar aan Pink Ribbon. Zij financieren wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. 
Van ieder verkocht zegelvel doneert Sandd € 0,25 aan dit goede doel.

De kerstzegels zijn vanaf maandag 27 november te koop via de Sandd webshop en bij de Sandd postpunten (www.sandd.nl/postpunt). Hier is de kerstpost ook weer in te leveren. Vink Multimedia in de Dorpsstraat is een Sandd postpunt voor de kerstpost.

Iedereen die één of meer velletjes Kerstzegels koopt, krijgt een DPD-kadootje. Dit is een tegoedbon voor het gratis versturen van een pakket binnen Nederland met pakkettenversturen.nl (t.w.v. € 6,25).

Wat zijn de voorwaarden voor het gebruik van de zegel?
• Te gebruiken tussen 1 december 2017 en 7 januari 2018, na deze datum zijn de zegels niet meer geldig. Eind november 2018 t/m begin januari 2019 kunnen ze wel weer gebruikt worden.
• Maximale afmeting van een poststuk is 38x26,5x3,2 cm.
• Binnen Nederland; één zegel voor Kerst- en nieuwjaarskaarten tot 50 gram.
• Naar EU, twee zegels (tot 50 gram)
• Naar Rest Of World, drie zegels (tot 50 gram)
• De kaarten met zegels zijn in te leveren bij alle verkooppunten. Deze vind je terug op sandd.nl/postpunt

Wanneer worden de kerstkaarten opgehaald?
De DPD-chauffeur leegt op dinsdag en vrijdag na 16.00 uur de kerstbrievenbus.

Wanneer worden de kaarten bezorgd?
De kerstkaarten worden twee keer in de week in Nederland bezorgd, op dinsdag en op vrijdag. Inleveren van de kaarten voor dinsdag 19 december 12.00 uur is een gegarandeerde bezorging vóór kerst binnen Nederland.

Post afgegeven op > Post wordt bezorgd op: 
Maandag > Vrijdag
Dinsdag > Vrijdag
Woensdag voor 12.00u > Vrijdag
Donderdag > Dinsdag
Vrijdag > Dinsdag
Zaterdag voor 12.00u > Dinsdag
Zondag > Vrijdag

Kunnen de Kerstzegels gebruikt worden op post naar postbussen?
Ja, Sandd bezorgt ook post voor postbussen. Hiervoor geldt dezelfde frankering als de post naar gewone adressen.