Datum: 28-09-2021 - 15:41
24
nov
'17

Fusie CDA-afdelingen Noordwijk en Noordwijkerhout een feit.

Afgelopen woensdag 22 november hebben de leden van de CDA-afdelingen van Noordwijkerhout-De Zilk en Noordwijk ingestemd met het ontbinden van de beide afdelingen en het oprichten van een nieuwe afdeling met als naam CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk per 1 januari 2018. De avond begon...

voor beide afdelingen met een besloten Algemene Ledenvergadering waarbij beide afdelingen officieel werden opgeheven. Vervolgens vertrokken de leden van beide afdelingen naar een gezamenlijke ruimte in Congrescentrum Leeuwenhorst om de oprichting van de nieuwe CDA afdeling Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk officieel te bekrachtigen. Na afloop werd de fusie gevierd met een drankje.

De oprichting van de nieuwe afdeling CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk is een gevolg van de gemeentelijke herindeling waarbij de gemeenten Noordwijkerhout en Noordwijk per 1 januari 2019 samen zullen gaan.

Met de fusie van beide afdelingen zal het nieuwe CDA werken aan een sterk verkiezingsprogramma en sterke kandidatenlijst, waarmee we gaan werken aan een zo goed mogelijke gemeente Noordwijk per 1 januari 2019, die de inwoners van de vier kernen (De Zilk, Noordwijk-Binnen, Noordwijkerhout en Noordwijk aan Zee) nog beter van dienst kan zijn.

Wij zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet, aldus Bouke Geerlings, voorzitter van het CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk.

De komende tijd zal het CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk de bewoners online op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in de vier dorpskernen. Zie daarvoor de afdelingswebsite of de Facebookpagina van het CDA. Voor vragen over de gemeentelijk herindeling kunt u contact opnemen met het CDA via de fracties in uw huidige gemeente.

Foto's PR