Datum: 25-10-2021 - 05:47
23
nov
'17

Sinterklaas ontvangt ruim 200 kinderen in het 'Pietenhuis'. (foto's)

Het Pietenhuis veranderde in de afgelopen jaren regelmatig van locatie. Ook dit jaar kreeg de Sint gelukkig weer toestemming om, tijdens zijn verblijf in Nederland, een leegstaande ruimte in het centrum te mogen gebruiken. Dit jaar is het Pietenhuis gevestigd in een gedeelte van de Bouwmeester op Dorpsstraat 3a....

tegenover het VVV Noordwijkerhout en dat is handig want daar zijn ook de toegangskaartjes te koop voor de activiteiten van het Pietenhuis. Elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag is er met hulp van vrijwilligers een programma met verschillende sessies opgezet, van knutselen tot speculaaspoppen versieren ect. 

* De eerste activiteit was op woensdagmiddag 15 november, de kinderen hebben hele mooie Pietenmutsen gemaakt voor de intocht van de Sint.

* De komst van Sinterklaas werd al regelmatig vermeld in de nieuwsitems op BON, met daarin leuke filmpjes over een 'verliefde Piet'. 

* Zaterdag 18 november was de intocht van Sinterklaas, met een echt huwelijk en het werd ook nog eens een sportieve middag.

* Woensdagmiddag 22 november brachten Sinterklaas en zijn Pieten twee keer een bezoek aan het Pietenhuis, dat beide keren met meer dan 100 kinderen zeer goed gevuld was. Als verrassing was er ook nog eens een optreden van zangeres Guusje Schuit van The Voice Kids en het Junior Songfestival. (zie foto's van 14.00 uur en 15.00 uur in de fotogalerij)

Kaartjes a € 1,- voor de volgende activiteiten zijn verkrijgbaar bij VVV Noordwijkerhout aan de Dorpsstraat 8. Kom op tijd, want vol = vol! De activiteiten op 25 en 29 november beginnen om 14.00 uur, 15.00 uur of 16.00 uur. Op 2 december 14.00 uur en 15.00 uur en duren allemaal 45 minuten.

Heel graag zien wij de kinderen deelnemen aan de activiteiten in het Pietenhuis (mogelijk gemaakt door het NOV- de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging) in Noordwijkerhout!

Programma Pietenhuis 2017:
* Zaterdag 25 november:       Pieten disco & spelletjes & bingo
* Woensdag 29 november:    Speculaaspop versieren 
* Zaterdag 2 december:         Sporten met Pieten 

Foto's BON.