Datum: 13-08-2022 - 02:32
25
nov
'17

Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc organiseert TOP2000 café Live.

 De dagen na kerst en voorafgaand aan de jaarwisseling staan op de radio in het teken van de TOP2000. Op zaterdag 30 december is het podium bij Café van der Geest in Noordwijkerhout opnieuw voor Coverorkest Jeanne van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc met het thema TOP2000. Het wordt het...

derde TOP2000 optreden van ons orkest, inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement. Dit jaar dus weer in de TOP2000-café sfeer: lekker kletsen aan de bar en luisteren naar heerlijke muziek waarbij oude en jonge herinneringen kunnen worden opgehaald. Dit jaar zullen we in de programmering rekening houden met de volgorde van de lijst der lijsten. We zullen ook een LIVE! pubquiz organiseren waarmee een leuke prijs kan worden gewonnen.

Het wordt een gezellig avondje uit, waarvoor u de entreekaarten op uw verlanglijstje voor Sinterklaas of Kerstmis kunt schrijven! Kaarten á € 7,50 kunnen vanaf zaterdag 25 november worden gekocht bij: VVV Dorpsstraat 8, Café v.d. Geest, Zeestraat 7a, Verenigingsgebouw De Parade, van der Weijdenlaan 2a.

Informatie over de uitgenodigde muzikale vrienden, de volgorde van de lijst en deelname aan de pubquiz volgt later, maar schrijft u bovenstaande datum alvast in uw agenda: save the date!

Foto St. Jeanne d' Arc.