Datum: 19-09-2021 - 12:11
21
nov
'17

Feestelijk herfstconcert bij De Harpe Davids.

Zondagmiddag 19 november jl. heeft muziekvereniging de Harpe Davids samen met het leerlingenorkest het publiek een heerlijke middag bezorgd. Verschillende muziekstijlen kwamen voorbij en zorgden voor een zeer gevarieerd programma. Na de passende opening “Praise to the Lord” kon men...

luisteren naar onder andere “Pilatus”, “Game of Thrones”, “Movie Spectacular” en Greatest Hits of The 80’s. Het dwarsfluitduet Twinkling Flutes, gespeeld Martine Passchier en Angela van der Voet stond met een speciale reden op de lessenaar. Dit muziekstuk werd door de muziekcommissie speciaal voor Martine uitgezocht om haar 25 jarige jubileum te vieren bij de Harpe Davids.

Zij werd na dit prachtige muziekstuk door de voorzitter van de Harpe Davids in het zonnetje gezet met o.a. een onderscheiding van de Zuid Hollandse Bond van Muziekverenigingen. Het leerlingenorkest zorgde voor een leuke onderbreking en liet goed van zich horen met Beethoven 9th, Bandroom Boogie en Do Lord. Samen met het “grote” orkest van de Harpe Davids speelden ze nog Spanje Olé. 

Door het groeiende aantal leerlingen zijn we voortdurend op zoek naar financiële middelen om goed muziek onderwijs te kunnen bieden. Afgelopen zaterdag 18 november werd de Harpe Davids positief verrast door de Sint. Namens de Stichting Kringloopwinkel Noordwijkerhout en Noordwijk mocht de Harp een cheques van € 500,-- in ontvangst nemen. Dit bedrag zal geheel besteed worden aan de opleiding van onze leerlingen. 

Meer weten over de Harpe Davids? Zij spelen tijdens de Kerstsamenzang op zaterdag 16 december a.s. om 19.00 uur in de St. Jozefkerk met medewerking van Teddy van der Burg. Kijk voor meer informatie op www.harpedavidsnwh.nl. Op de website vindt u alle informatie over de vereniging, de opleidingsmogelijkheden voor jong en oud, de optredens en hoe u ons kunt steunen.

Foto PR.