Datum: 18-01-2022 - 17:09
20
nov
'17

Koor Revoice 'Out of the Box'. (foto's)

Afgelopen vrijdag 17 en zaterdag 18 november gaf koor Revoice twee jubileumconcerten in een sfeervol verlichte en uitverkochte Sint Victorkerk. De thuisbasis van het koor. Gedurende 90 minuten werd het publiek meegenomen naar de bijzondere momenten van de afgelopen jaren uit het bestaan van het koor...

Het koor bestaat alweer 40 jaar, opgericht als Jongerenkoor Sint Victor en een aantal jaren geleden verder gegaan als Revoice. Een goede reden om twee concerten te geven. Zowel bekende als onbekende nummers passeerden de revue.

Indrukwekkend was het moment dat het koor stilstond bij het verlies van hun koorlid (Els Hoogervorst) waar ze het afgelopen jaar afscheid van hebben moeten nemen. Zij werd in het licht gezet tijdens het mooie nummer “Jij was een van ons”.

De zelfgemaakte medley maakte op een ludieke wijze duidelijk dat de leden van Revoice niet alleen zingen, maar ook veel vrijwilligerswerk doen binnen de kerk. Gedurende het concert kwamen meerdere solisten aan bod en alles werd muzikaal begeleid door een sterk combo. Het gehele concert werd met vol enthousiasme gedirigeerd door Tanja Klint.

Het koor vindt het een groot cadeau dat ze na al die jaren nog steeds met elkaar muziek kunnen maken en dat met mensen kunnen delen. Muziek verbindt en is een taal die iedereen spreekt.

De volgende keer dat u Revoice kunt horen zingen is tijdens Kaarsjesavond op vrijdag 15 december om 19.00 uur in de Jozefkerk in Noordwijkerhout. Meer informatie hierover volgt.

Foto's: Martine de Ridder.