Datum: 02-10-2023 - 10:23
20
nov
'17

Zonnige intocht Sinterklaas in De Zilk. (foto's)

Op zondag 19 november heeft Sinterklaas, samen met zijn Pieten en de Pietenband, weer De Zilk aangedaan. Na jaren van bewolking, regen en storm was het dit jaar een mooie zonnige dag. Al moest Sinterklaas zijn mijter af en toe wel even vasthouden vanwege de wind. Met een rondgang door De Zilk...

hebben de Pieten alle Zilker kinderen en ouders meegenomen naar de Duinpan. Na een beetje opgewarmd te zijn door de muzikale Pietenband, kwam Sinterklaas binnen om alle kleine en grote kinderen een hand te schudden. Burgermeester Goedhart heeft Sinterklaas weer welkom geheten en hij kreeg daar van Sinterklaas een heerlijke chocolade letter voor; de “B” van Burgemeester.

Daarna mochten alle kinderen even langs de Hoofdpiet om een liedje in de microfoon te zingen en langs Sinterklaas voor een handje en een foto. Sommige kinderen waren verkleed als Sinterklaas of Piet en veel kinderen hadden ook een tekening voor Sinterklaas gemaakt. En natuurlijk had Sinterklaas voor alle kinderen weer zakken vol pepernoten en lekkers meegenomen.

Foto's Jeugdwerk De Zilk.