Datum: 02-10-2023 - 15:44
20
nov
'17

Keiebijters maken met Prins Vino en Prinses Musica carnaval 2018 compleet in Kokkerhout(update foto's)

Met de bekendmaking van het 53e Prinsenpaar der Keiebijters is het carnaval voor 2018 in Kokkerhout compleet. Tijdens de gezellige middag in Café van der Geest was het een heuse beestenboel. De dansmariekes konden voor het eerst hun nieuwe dans aan een groot publiek tonen....

Genieten voor cliënten en bewoners van Het Raamwerk en Rivierduinen en overige bezoekers. Beestenboel is het thema bij de Keiebijters tijdens het carnaval 2018, wat ook komend jaar weer in de altijd weer gezellig feesthal op het BAVO-terrein gevierd gaat worden.

Nadat eerst afscheid genomen was van Prins Tinus en Prinses Riekie, werd alles in gereedheid gebracht om het nieuwe Prinsenpaar te presenteren en dat werd een echte beestenboel! Er kwamen een aantal beesten kwamen op het podium en in een van de beesten bevond zich de nieuwe Prins.

Na enig getouwtrek en wat capriolen van de diverse beesten werd uiteindelijk de dolfijn aangewezen als de nieuwe prins en niemand minder dan Walter Weijers werd de 53e nieuwe Prins der Keiebijters. Als Prins Vino zal hij de scepter zwaaien over het Raamwerk tot BAVO-rijk! Hij zal vergezeld worden door zijn echtgenote Wendy, die hem als Prinses Musica terzijde zal staan!

Zoon Niels, raadslid bij de Keiebijters zal, samen met de andere adjudanten, het paar begeleiden. Uiteindelijk kwamen alle nieuwe Prinsenparen op het podium om de gebruikelijke groepsfoto te maken én daarna kon de eerste grote polonaise met de Keietoeters ingezet worden! Het bleef nog lang gezellig.....

Foto's Marc van der Molen.  (binnenkort nog meer foto's bij Snapshot)