Datum: 25-09-2020 - 05:55
18
nov
'17

Sint reikt 2 cheques uit aan de 'Sjaan en Harp' namens St. Kringloopwinkels Noordwijkerhout/Noordwijk. (foto's)

Sinterklaas had op zaterdagmiddag net aan zijn voet op Noordwijkerhoutse bodem neergezet, toen hem door bedrijfsleider Ed de Ridder werd gevraagd om iets moois uit te reiken namens Stichting Kringloopwinkels Noordwijkerhout en Noordwijk. De Stichting achter deze Kringloopwinkels, reikt vanuit haar...

resultaten in de afgelopen jaren geregeld cheques uit aan diverse goede doelen. Zoals in het verleden aan de Voedselbank, Care for Kim, kerstpakkettenacties vanuit de kerk, vluchtelingenwerk, duo-fietsmaatjes, Munnekeweij in Noordwijkerhout met een rolstoelfiets, de Speelakker en Taal Lokaal in Noordwijkerhout, de Zonnebloem, het Windkrachthuis en de Stichting wereldvrouwen.

Dit keer mocht de Sint namens de Stichting van deze Kringloopwinkels twee cheques van € 500,- uitreiken aan de muziekverenigingen St. Jeanne 'd Arc en De Harpe Davids uit Noordwijkerhout. De voorzitters Dolf Hulspas van 'de Sjaan' en Bas van der Tang van 'de Harp' waren bijzonder verguld met deze gulle geste van de St. Kringloopwinkels Noordwijkerhout/Noordwijk.

Kringloopwinkels Noordwijkerhout/Noordwijk
Op 3 november 2015 mocht wethouder Bert Gotink de opening verrichten van de nieuwe Kringloopwinkel Noordwijkerhout op Marktplein nr. 8. Stichting Kringloop Noordwijk en Noordwijkerhout opende hiermee haar tweede winkel. De Stichting Kringloop Noordwijk en Noordwijkerhout wil het inzamelen en hergebruik van goederen bevorderen.

De winkel voorziet in het halen en brengen van goederen, het (gratis) ontruimen van woningen, zorgt voor een breed aanbod van meubelen, huishoudelijke artikelen, kleding, boeken, bruin-/en witgoed en speelgoed. Daarnaast stimuleren zij zinvol en prettig vrijwilligerswerk.

De winkel draait op tientallen vrijwilligers en in Noordwijkerhout is weer plaats voor nieuwe enthousiastelingen. Zij kunnen zich melden bij de Kringloopwinkel. De Kringloopwinkel is gehuisvest in het centrum van Noordwijkerhout op Marktplein 8, de voormalige Edah-supermarkt. Voor de openingstijden klik hier, de winkel is bereikbaar via telefoonnummer 06-16171873, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's BON (Foto's en filmpje van de Sinterklaasintocht volgen later)