Datum: 01-10-2020 - 04:03
17
nov
'17

Wil jij beroemd worden??

Wil jij beroemd worden?? Jazeker!! Let dan goed op en kom in actie. Kun je een beetje zingen en kun je een bestaand liedje ombouwen tot iets nieuws, of helemaal vanuit het niets een liedje maken? Lijkt het je helemaal te gek om als de nieuwe Snollebollekes, Jetty Pallettie, Lamme Frans, Gebroeders Ko, Alpenzusjes...

of welke feestartiest dan ook, op een podium te staan en een zaal aan het hossen te krijgen? Doe dan mee met het carnavalsliedfestival, en wie weet scoor jij alleen of met een groepje de nieuwste carnavalskraker. Carnavalsvereniging de Kaninefaaten geeft je de kans om op deze gezellige avond te stralen als in je wildste dromen.

Zorg dat het liedje op 31 december af is en meld je zo snel mogelijk aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., want dit gezellige festival wordt volgend jaar al op zaterdagavond 13 januari gehouden in een geheel vernieuwde feestzaal in De Schelft. En kun je niet zingen, kom dan als publiek gezellig kijken. Het liedje mag overal over gaan, dus doe eens gek en zet die stap om een echte BN-er te worden.

Foto Kaninefaaten.