Datum: 28-09-2020 - 23:28
25
nov
'17

Sinterklaas op bezoek in de bibliotheek.

Hoog bezoek in de Bibliotheek Bollenstreek. Sinterklaas komt op vrijdag 1 december van 15:30 tot 16:15 uur voorlezen in de vestiging Noordwijkerhout, aan de Herenweg 2. Sint heeft het verschrikkelijk druk, maar voor het lezen van een boek maakt hij graag tijd vrij. En voorlezen vindt hij nog leuker...

Samen met Piet zal hij trakteren op snoepgoed en mooie verhalen. Sinterklaas heeft advies gevraagd over de boeken die hij zal gaan voorlezen. De bibliotheek heeft een hele grote collectie Sinterklaasboeken voor alle leeftijden.

Een leuk boek is ‘De kleren van Sinterklaas van Paul Biegel en Sanne te Loo over Anouk, die zeker weet dat Sinterklaas komt logeren want ze heeft een koffer met zijn kleren zien staan in de logeerkamer.

Van de bekende schrijver Sjoerd Kuyper is het vrolijke prentenboek ‘Het kleinste Pietje’ waarin Broes de hoofdrol speelt. Zijn vader is vriend van Sinterklaas en gaat met andere ouders naar Spanje om Sinterklaas te helpen. Broes wil ook graag mee en verstopt zich om de bus. 

Sinterklaas hoopt dat er veel kinderen naar de bibliotheek komen om er met elkaar een gezellig feest van te maken.

* Datum: 1 december
* Aanvang: 15:30 tot 16:15 uur
* Locatie: vestiging Noordwijkerhout, Herenweg 2
* Toegang gratis

Foto 2016 BON.