Datum: 01-10-2020 - 04:04
16
nov
'17

St. Jeanne d’Arc neemt afscheid van dirigent Michel de Haas.

Op zondag 12 november jl. heeft muziekvereniging St Jeanne d’Arc afscheid genomen van haar dirigent Michel de Haas. Michel heeft gedurende elf jaar muzikaal leiding gegeven aan de harmonie. Voorzitter Dolf Hulspas memoreerde in zijn afscheidsspeech een aantal activiteiten, die Michel samen met de harmonie...

tot stand heeft gebracht. Daarnaast heeft Michel er toe bijgedragen dat de harmonie een meer populaire muzikale richting is ingeslagen. Bovendien zo zei de voorzitter: “Je bent als dirigent ook een zeer betrokken geweest bij het wel en wee van de vereniging. Ik bedank je voor je inzet in de afgelopen jaren”.

Natuurlijk hadden de leden van de harmonie het afscheid van een muzikale noot voorzien. Een vijftal leden nam als “maestro” plaats op de bok en probeerde het spel van de harmonie in goede banen te leiden. Michel gaf hen daarbij deskundig advies.

Uiteindelijk werd natuurlijk Michel de Haas uitgeroepen tot “Maestro van de Sjaan 2017”. De middag werd afgesloten met een gezellige afscheidsborrel.

Foto's St. Jeanne d’Arc.