Datum: 28-09-2020 - 23:34
16
nov
'17

'Het geheim van carnaval' op zaterdag 18 november bij de Tulpkabouters. (4 vlogs)

De senaat van CV De Tulpkabouters is al weken in de ban van 'het geheim van carnaval', maar niemand wist overigens dat er een geheim was. Via een historisch boek, wat Jaap van Eeden (oud Prins Tulpie) gevonden had, kon men er eindelijk achter komen wat de oorsprong van het carnaval in Kokkerhout is....

Alleen was helaas die belangrijke pagina in het boek verdwenen en is de gehele senaat toen op zoek gegaan naar de bewuste oorsprong-pagina en wie degene is die hem eruit gehaald heeft. Door middel van het plaatsen van diverse vlogs werd de buitenwacht op de hoogte gehouden over de vorderingen bij de zoektocht van de senaat. (zie de volgs onderaan de pagina)

De eerste verdachte kon snel door de senaat worden ondervraagd, volgens Dirk van der Voort (oud Prins Goor) waren De duinkonijnen uit De Zilk de dader. In een confronterende brief inclusief foto's gaven de Duinkonijnen aan dat zij hier niets mee te maken hebben. Op de foto's was te zien hoe de Duinkonijnen mishandeld zijn, toen zij ook op zoek waren naar de verdwenen pagina. Dus werden de Duinkonijnen als dader door de senaat doorgestreept.

Op hetzelfde moment kreeg Dirk een telefoontje van Oscar. Dat hij ontvoerd was door mannen met bivakmutsen en dat we hem terug zouden krijgen op het moment dat we zouden stoppen met zoeken. Al snel was de senaat er over uit dat het missen van Oscar niet zo heel erg zou zijn.

Roel van der Slot (oud Prins Geer) was van mening dat de Kaninefaaten achter de verdwenen bladzijde zaten. Via Google (een soort encyclopedie maar dan op internet) kwam hij erachter dat de eerste Prins vermoord is op de plek waar nu het Esso-station staat.

De senaat ging op die plek op zoek en vonden daar 'de Kanineboy', een soort playboy-versie van de Kaninefaaten. Na een heftige achtervolging vanaf de Esso kwamen ze eindelijk thuis om 'de Kanineboy' te bekijken. Na de nodige pikante foto's te hebben gezien van de Kaninefaaten, viel het oog van de senaat op de huisregels....

Er mocht niet over 'de Kanineboy' gepraat worden en al helemaal niet naar 'het geheim van carnaval' gezocht worden, dus dit maakte duidelijk dat ook de Kaninefaaten er niks mee te maken hadden. Jaap zijn eerste ingeving was dat de Keiebijters de daders waren en hij leek ook gelijk te krijgen.

Na een zoektocht rond de Bavo-kapel stuitte de senaat op een deur, na die opengebroken te hebben zagen ze een pad van speelkaarten. Dat pad bracht hun bij een 'oranje hoopje mens' en gewikkeld in afzetlint. Het leek potjandorie Oscar wel want het rook ook naar Oscar, maar de grote vraag is natuurlijk.....was het Oscar???

Kom aanstaande zaterdagavond, in het altijd gezellige Café van der Geest, kijken naar hoe dit in godsnaam gaat aflopen. De deuren gaan open om 20:30 uur, het programma begint rond 21:00 uur. Entree is vrij maar wel 18+. Tot zaterdagavond 18 november… Alaaf!

SenaVlog 1 > Senaat-vergadering bij de Tulpkabouters.

SenaVlog 1a > Paultje Pils onderdeel van de samenwerking??

SenaVlog 2 > Het grote geheim van de Kaninefaaten??

SenaVlog 3 > Het geheime boekje van de Kaninefaaten.

SenaVlog 4 > Finale...zoektocht bij de Keiebijters.