16
nov
'17

UNICEF bridgedrive brengt 870 euro op. (foto's)

Het afgelopen weekend werd landelijk de UNICEF bridgedrive gehouden. In meer dan 40 plaatsen in Nederland is er gebridged voor het goede doel. Onder auspiciën van de andere twee Noordwijkerhoutse bridgeclubs organiseerde bridgeclub De Schelft in de Maasgaarde deze drive, voor de derde maal...

al op 12 november. En wederom met succes en kon er maar liefst een totaalbedrag van 870 euro overgemaakt naar de Unicef. De 44 paren gingen nagenoeg allemaal met een prijsje naar huis, aangeboden door lokale ondernemers. Het was op die druilerige zondagmiddag in de Maasgaarde goed toeven.

De drive werd gewonnen door het paar Roetman/Blom die in de B lijn de hoogste zaalscore van 70,83 % wisten te behalen. De eigen leden Sjoerd v.d. Werf en Hers Geerlings behaalden in de A lijn met 67,81 % de eerste plaats, gevolgd door de gebroeders Knapp; zij wisten op slechts enkele punten na, hun titel (vorig jaar winnaar) niet te prolongeren. (61.63%).

Alle baten zijn ten goede gekomen aan de Unicef en werd het bedrag door de Maasgaarde uit de consumptiepot nog eens verhoogd met 200 euro, zodat een fraai resultaat behaald kon worden. Naast de keuze uit flessen wijn, potjes met hyacinten, amaryllissen, dozen bonbons, kistjes mandarijnen etc. was er voor iedere deelnemer een bridge scoreblok, een bridgecruise-antwoordkaart en een UNICEF-pen.

Op de foto boven de winnaars, v.l.n.r. de gebroeders Hans en Rob Knapp, het paar Roetman/Blom en Sjoerd v.d. Werf met Hers Geerlings van BC de Schelft.

Foto's (THV).