Datum: 06-07-2022 - 12:25
15
nov
'17

Activiteiten in het 'Pietenhuis' weer van start gegaan. (foto's)

Het Pietenhuis veranderde in de afgelopen jaren regelmatig van locatie. Ook dit jaar kreeg de Sint gelukkig weer toestemming om, tijdens zijn verblijf in Nederland, een leegstaande ruimte in het centrum te mogen gebruiken. Dit jaar is het Pietenhuis gevestigd in een gedeelte van de Bouwmeester op Dorpsstraat 3a....

tegenover het VVV Noordwijkerhout en dat is handig want daar zijn ook de toegangskaartjes te koop voor de activiteiten van het Pietenhuis. Elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag is er met hulp van vrijwilligers een programma met verschillende sessies opgezet, van knutselen tot speculaaspoppen versieren ect. 

De eerste activiteit heeft op woensdagmiddag 15 november alweer plaatsgevonden, de kinderen hebben hele mooie Pietenmutsen gemaakt voor de intocht van de Sint van komende zaterdag. (zie foto's: sessie 14.00 uur) De komst van Sinterklaas wordt al regelmatig vermeld in de nieuwsitems op BON met daarin leuke filmpjes over een 'verliefde Piet'. 

Kaartjes a € 1,- voor de volgende activiteiten zijn verkrijgbaar bij VVV Noordwijkerhout aan de Dorpsstraat 8. Kom op tijd, want vol = vol! De activiteiten op 15, 22, 25 en 29 november beginnen om 14.00 uur, 15.00 uur of 16.00 uur. Op 2 december 14.00 uur en 15.00 uur en duren allemaal 45 minuten.

Heel graag zien wij de kinderen deelnemen aan de activiteiten in het Pietenhuis (mogelijk gemaakt door het NOV- de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging) in Noordwijkerhout!

Programma Pietenhuis 2017:
* Woensdag 15 november:    Pietenmutsen knutselen 
* Zaterdag 18 november:       Intocht Sinterklaas en Pieten in Noordwijkerhout
* Woensdag 22 november:    Sint op bezoek & verrassing (geen sessie om 16.00 uur)
* Zaterdag 25 november:       Pieten disco & spelletjes & bingo
* Woensdag 29 november:    Speculaaspop versieren
* Zaterdag 2 december:         Sporten met Pieten 

Foto's BON.