Datum: 23-09-2023 - 03:55
12
nov
'17

51ste Prinsenpaar der Babyfaaten Prins Triton & Prinses Ariël. (update foto's)

Op 11-11 werd om 21.11 uur in een volle Schelft afscheid genomen van, Prins Fox (Giel Vink) en Prinses Judy (Sophie van den Burg), het 50ste Prinsenpaar der Babyfaaten. Daarna werd er met een leuke stunt, het 51ste Prinsenpaar bekend gemaakt van de Babyfaaten...

Prins Triton  en Prinses Ariël

Achter deze namen gaan de 14-jarige Daan Duivenvoorde en de 13-jarige Suze Duivenvoorde schuil. Daan zit op het Teylingen College KTS in Voorhout. Suze zit op het Fioretti College in Hillegom. Ze kennen elkaar al sinds hun geboorte. De ouders zijn vrienden, de vaders zijn neven en hebben ook bij de Babyfaaten gezeten.

Daan en Suze zwemmen allebei al jaren bij de Zwemvereniging in Noordwijkerhout. Daarom zijn de prinsen- en prinsessen namen hen op het lijf geschreven. De koning van de zee heet Triton. Triton komt voor in het sprookje de kleine zeemeermin. En daar is de naam van Suze van afgeleid, Ariël.

Samen met hun 4 adjudanten Tim (broer van Suze), Niels (broer van Daan), Giel en Bastiaan gaan ze er een geweldig carnavalsjaar van maken!

Foto's BON. (later meer ook foto's bij JP/Snapshot)