Datum: 25-06-2022 - 15:32
11
nov
'17

Toneelvereniging ODI speelt de komedie 'De Goot'.

Toneelvereniging ODI speelt met een komedie van niveau! Het is dan ook zeker lachen met de komedie ‘’De Goot’’ van Ton Davids! De regie is in handen van Patty van Amsterdam en Sandra Groot. In Pension de Goot verblijven dak- en thuislozen met ieder hun eigen levensverhaal. Zo huist er een...

drugsverslaafde, een gesjeesde acteur met een drankprobleem, een straatprostituee en een zwerfster met kind. Toos leidt het pension met behulp van vrijwilligster Pien, maar Pien heeft zo haar eigen plannetjes. Dan komt er op zomaar een dag een kink in de kabel, omdat de buurt klachten schijnt te hebben over de opvang in hún wijk.

De buurvrouw komt als vertegenwoordigster van de buurt Toos hoogstpersoonlijk waarschuwen dat zij namens de hele buurt actie zal ondernemen. Hierdoor ontstaan er allerlei chaotische verwikkelingen in het pension en het ergste wordt zelfs gevreesd dat de bewoners uit De Goot zullen worden gezet. Zij zullen toch niet weer op straat komen te staan en in de kou moeten zien te overleven?

De bewoners van De Goot doen er in ieder geval alles aan om het ergste te voorkomen! Komt u kijken naar en genieten van de hilarische en tegelijkertijd ontroerende taferelen uit het leven gegrepen.

Data  en reserveren
Dit stuk is te zien op 17 en 18 november 2017 in De Schelft in Noordwijkerhout en op 25 november in De Duinpan in De Zilk. Om 19:30 uur gaat steeds de zaal open. Aanvang steeds om 20:00 uur. Kaartjes zijn 8 euro pp en kunt u reserveren op de website: www.toneelverenigingodi.nl en vanaf nu te koop bij Suzanne’s Feestshop en Wagenaar & van Halem in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom

Open avond
Omdat ODI zoekt naar nieuwe leden voor de spelersgroep, de decorgroep en de grimegroep is er op 16 november ook de mogelijkheid om te komen kijken naar het stuk voor mensen die interesse hebben om lid te worden. Als men dit wil kan men mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer info over ODI: www.facebook.com/toneelverenigingodi  

Tekst en foto's Toneelvereniging ODI.