Datum: 21-05-2022 - 08:16
10
nov
'17

Uitzendbureau Rensie Flex neemt nieuwe kantoorruimte officieel in gebruik. (foto's)

Na bloei, komt groei....dit was de slogan van Uitzendbureau Rensie Flex bij het aankondigen van de verhuizing van de kantoorruimte aan de Zeestraat naar de Dorpsstraat nr. 35. Door de groei in de afgelopen 4 jaar groeide Rensie Flex uit zijn jas en betrok men na een flinke verbouwing op 12 juni 2017...

de nieuwe locatie (oude apotheek) aan de Dorpsstraat. Na een inwerkperiode van een aantal maanden in het nieuwe kantoorpand, was men vrijdagmiddag 9 november klaar voor een officiële opening. De vele genodigden, waaronder burgemeester Goedhart en wethouder Bilars, konden op de openingsreceptie gebruik maken van de mogelijkheid om onder genot van een hapje en drankje het nieuwe kantoor uitgebreid te bekijken.

Het uitzendbureau is nu met veel meer vierkante meters voor werkplekken en extra spreekruimtes klaar voor de toekomst. De redactie van BON wenst de medewerkers van Rensie Flex heel veel succes en werkplezier met hun nieuwe en mooie kantoorruimte. 
  
Medewerkers Rensie Flex foto v.l.n.r. Sharonne van Stijn, Nathalie Geerlings,Tess van Kampen, Kenny Heemskerk. Klik hier voor een korte presentatie (filmpje) van de nieuwe kantoorruimte.

Foto's BON / Foto 2 PR.