Datum: 06-07-2020 - 10:34
08
nov
'17

Café van der Geest een 44e plaats in de Top 100 allerbeste cafés van Nederland.

Afgelopen maandag was de bekendmaking van de Café Top 100 2017 van 'Misset Horeca' in Studio 21 in Hilversum. De cafés in deze Top 100 behoren volgens het horecavakblad tot de allerbeste cafés van Nederland. Ruim 650 aanwezigen vierden een notering in de lijst tijdens een feestelijk programma...

De cafés hebben zichzelf opgegeven of zijn opgegeven. Alle cafés hebben een mystery guest op bezoek gehad en zijn zo in de Top 100 terechtgekomen. Vervolgens bezocht een deskundige jury de bedrijven en zij hebben daarna bepaald wie welke plek kreeg. Ze keken naar o.a. naar de uitstraling van de medewerkers, de kwaliteit van de bestelling en de totale uitstraling van het bedrijf.

Voor Noordwijkerhout kwam Café van der Geest voor de eerste keer in de Café Top 100 (klik hier voor de volledige lijst) terecht en behaalde het café uit de Zeestraat een knappe 44e (4x11) plaats. Eigenaar Pieter van der Geest en zijn medewerkers zijn bijzonder trots op deze prestatie, voor het eerste jaar in de Top 100 en gelijk al in het linkerrijtje en met een mooi juryrapport. 

Hier de tekst uit het jury rapport:
Het café is van binnen een plaatje. Een mix van modern en oud-bruin. Verder valt op hoe leuk, mooi en uniform alle tafeltjes opgedekt zijn, inclusief beugelfles met plantje erin. Het café heeft een bijzondere selectie speciaalbieren. Van de 100 bieren op de kaart zijn er 50 van kleine brouwerijen uit de regio die alle hun eigen karakteristieke smaak hebben. 

Wij krijgen een perfect getapt, fris bier geserveerd. En ook aan het kaasplankje is aandacht besteed. De vakjury besluit dan ook: ‘De liefde voor het café spat er hier vanaf. Dit is een modern speciaalbiercafé, eentje die in een grote stad ook zeker zou aanslaan. Een aanwinst voor de Café Top 100.’.

Foto's PR.