Datum: 01-10-2020 - 03:59
07
nov
'17

Eerste bingo editie van De Sjaan groot succes.

De bijna 100 aanwezigen hadden er zin in. Er stond dan ook een compleet verzorgde avond op het programma, met heerlijke hapjes, drankjes en natuurlijk de kans om mooie prijzen in de wacht te slepen. De stemming zat er als snel goed in en de opbrengst overtrof alle verwachtingen. St. Jeanne d ‘Arc kijkt...

terug op een geslaagd evenement. De opbrengst was deze eerste editie bestemd voor nieuwe pakken voor de jeugd. De organisatie ontving van sponsors zovéél prijzen, dat deze lang niet allemaal tijdens de bingo weggegeven konden worden. Hiervoor vond, ná het officiële programma, een super-loterij plaats.

Aan het eind van de avond kon een prachtige cheque met een bedrag van € 2306,75 worden overhandigd aan de voorzitter van de vereniging Dolf Hulspas. Hij gaf aan niet zo blij te zijn….gelukkig doelde hij hiermee op het feit dat hij zelf niets had gewonnen. Met de opbrengst van de bingo was hij meer dan blij.

Initiatiefnemers Josien Kerkvliet en Annemarie Hoevens kijken terug op een geslaagd evenement. “Het is geweldig dat we zo’n groot bedrag bij elkaar hebben kunnen krijgen! Dit is mede te danken aan onze sponsors. Zij stelden niet alleen in totaal ruim 70 bingo- en loterijprijzen beschikbaar, maar zorgen er ook voor dat we de hapjes, drankjes, entertainment en aankleding van de zaal konden realiseren.

Maar onze dank gaat vooral uit naar de enthousiaste deelnemers. Het is jammer dat niet iederéén met een prijs naar huis kon gaan, ze hadden het zeker verdiend! Maar we hopen dat de aanwezigen in ieder geval een leuke en gezellige avond hebben gehad en we willen hen, nogmaals hartelijk danken voor hun bijdrage.”

St. Jeanne d’Arc organiseert naast deze bingo ook vele andere evenementen het hele jaar door. De komende periode staat de Sinterklaasactie en de Kerstmarkt op de agenda. Meer informatie www.stjeannedarc.nl of ga naar de Facebookpagina: stjeannedarc.noordwijkerhout.

Foto St. Jeanne d 'Arc.