Datum: 19-09-2021 - 13:13
01
nov
'17

Feestelijke juffendag kleuterbouw Regenboog met inbreng van de Dierenhoeve en ODI. (foto's)

Op woensdag 1 november was het groot feest op de Regenboogschool. Alle juffen van de kleuterbouw vierden op deze dag hun verjaardag. Normaal gesproken vindt dit plaatst in het voorjaar, maar omdat één van de juffen binnenkort met zwangerschapsverlof gaat is de juffendag voor de kleuters naar voren gehaald...

De vijf 'jarige juffen' hadden een leuk feestprogramma in elkaar gezet en met hulp van verschillende ouders konden de kinderen als eerste genieten van een toneel/poppenkast-voorstelling. Deze werd op een leuke wijze voor de kleuters opgevoerd door Annemiek Hoogeboom van Toneelvereniging ODI met hulp van kinderen uit groep 7 en 8.

Natuurlijk was er ook voor wat lekkers te eten en te drinken gezorgd, daarna mochten de kinderen voor nog een verrassing naar buiten. Op het schoolplein stonden twee opstellingen van strobalen met daarin drie ganzen en drie konijnen van de Zorg- en kinderboerderij De Dierenhoeve. De kleuters mochten in verschillende groepjes de dieren aaien en eten geven.

Volgens de 'jarige juffen' hebben de kleuters volop genoten van de juffendag en is het daarom ook voor hun een leuke dag geworden. Een woord van dank aan Annemiek van de ODI en kinderen van groep 7 en 8, ouders en de Dierenhoeve.

Foto's BON.