Datum: 26-10-2021 - 11:24
01
nov
'17

Bijzondere actie op Trouwlocatie Landgoed Tespelduyn.

Landgoed Tespelduyn heeft de afgelopen jaren een uitstekende naam als Trouwlocatie opgebouwd. Niet alleen bij bruidsparen uit de Bollenstreek maar ook vanuit andere provincies weten bruidsparen het landgoed te vinden voor hun mooiste dag! Op Tespelduyn kan de gehele huwelijksdag op één locatie...

plaatsvinden en dat geeft rust in het programma. Er wordt oprecht meegedacht zodat bruidsparen daadwerkelijk de dag van hun dromen beleven. Uniek zijn de huwelijksvoltrekkingen in de sprookjesachtige Trouwtuin.

Prachtige winactie!
“Bruidsparen die vóór 1 december 2017 hun huwelijksdag op Tespelduyn boeken maken kans op een reischeque van liefst € 500 aangeboden door reisburo TravelXL Beuk”, zegt Jelle Vleugel, eerste aanspreekpunt voor huwelijksvieringen op Tespelduyn.

“Deze prachtige winactie komt voort uit de gewaardeerde samenwerking die wij hebben met TravelXL Beuk. Met hen organiseren wij bijvoorbeeld ook elk jaar een grootse golfdag met hierbij ook een fantastische prijzentafel”.

Open Trouwdag
“Bruidsparen kunnen ons zowel per mail als telefonisch bereiken om een vrijblijvende afspraak met een bezichtiging in te plannen. Wij adviseren om dit snel te doen zodat er vóór 1 december een weloverwogen beslissing kan worden genomen.

Mede daarom doen wij op zondag 26 november van 11.00 uur tot 16.00 uur ook weer mee met de Open Top Trouwlocatie Route en ook dan zijn aanstaande bruidsparen van harte welkom”, besluit Vleugel.
Meer informatie: Landgoed Tespelduyn - Tespellaan 53 - 2211 VT Noordwijkerhout. Tel. 0252-241336 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.tespelduyn.nl.

Tekst en foto's Tespelduyn.