Datum: 06-07-2022 - 11:50
30
okt
'17

Toneelvereniging ODI opent seizoen met komedie 'De Goot'.

In goede traditie start toneelvereniging ODI met leuke komedie. Het is dan ook zeker lachen met de komedie ‘’De Goot’’ van Ton Davids! De regie is in handen van Patty van Amsterdam en Sandra Groot. Je zal ze maar als buren hebben. De excentrieke bezoekers van daklozenopvang de Goot...

Hoe zou jij omgaan met een buurman die bij het speeltuintje waar je kind speelt dronken in de bosjes zit? Of als je buurvrouw je kabouters uit de tuin steelt omdat ze het enge mannetjes vindt? Mevrouw Meerman is daar in ieder geval niet zo blij mee. Ze doet er dan ook alles aan om ze weg te krijgen.

Vrijwilliger Toos daarentegen doet er alles aan om het pand te behouden. Maar lukt het een psychotische vrouw, een prostitué en een junk om dit voor elkaar te krijgen? De situatie krijgt een onverwachte wending.. Wie wil weten hoe dit afloopt kan komen kijken naar “De Goot”.

Data  en reserveren
Dit stuk is te zien op 17 en 18 november 2017 in De Schelft in Noordwijkerhout en op 25 november in De Duinpan in De Zilk. Om 19:30 uur gaat steeds de zaal open. Aanvang steeds om 20:00 uur. Kaartjes zijn 8 euro pp en kunt u reserveren op de website: www.toneelverenigingodi.nl en vanaf nu te koop bij Suzanne’s Feestshop en Wagenaar & van Halem in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom

Open avond
Omdat ODI zoekt naar nieuwe leden voor de spelersgroep, de decorgroep en de grimegroep is er op 16 november ook de mogelijkheid om te komen kijken naar het stuk voor mensen die interesse hebben om lid te worden. Als men dit wil kan men mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer info over ODI: www.facebook.com/toneelverenigingodi  

Tekst en foto's Toneelvereniging ODI.