Datum: 26-03-2023 - 14:40
29
okt
'17

Wie wordt de 50e Prins der Duinknijnen?

Nog een paar dagen en De Zilk is 2 nieuwe prinsenparen rijker, want zaterdag 04-11 wordt de 50e Prins der Duinknijnen én de 26e Prins der Dwergknijnen gepresenteerd aan het grote publiek. Vanaf die dag weten we dus wie er gaan regeren over het Duinknijnenrijk en het Dwergknijnenrijk. De avond zal compleet...

in het teken staan van gezelligheid, muziek van discotheek Music-Wave én natuurlijk de welbekende stunts alwaar de nieuwe prinsenparen mee bekend gemaakt gaan worden. Tevens wordt er waardig afscheid genomen van het huidige Prinsenpaar der Dwergknijnen: Prins Sparkle & Prinses Shine.

Op dit moment gaan de namen van de nieuwe prins-kandidaten volop door het Zillukse en zelfs in omliggende dorpen wordt er volop gespeculeerd over diverse raadsleden die weleens prins zouden kunnen/willen worden.

Je bent van harte welkom in de Duinpan om getuige te kunnen zijn van wie de nieuwe prinsenparen zullen gaan worden én om natuurlijk te genieten van deze geweldige feestavond. De zaal is open vanaf 19u en het programma begint om 19.30u, TOEGANG GRATIS!.

De Duinknijnen én Dwergknijnen zijn er helemaal klaar voor en verwelkomen jullie graag in de Duinpan! Voor de laatste info kunt u kijken op onze website www.duinknijnen.nl  of houdt onze Facebook en Twitter in de gaten.

Tekst en foto's Duinknijnen.