Datum: 12-08-2022 - 17:42
28
okt
'17

Victorschool directeur Gerard Gerrits loopt halve marathon voor Jasper en het KWF.

Na 43 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt gaat de directeur van de St. Victorschool, Gerard Gerrits, per 1 januari 2018 genieten van zijn pensioen. Sinds zijn aanstelling als leraar heeft hij achtereenvolgens lesgegeven op de Jozefschool (nu Prinsenhof), de oude Victorschool, 't Mossenest, om daarna...

in 2000 benoemd te worden tot directeur van de St. Victorschool. Tijdens zijn loopbaan heeft hij heel erg veel leuke momenten meegemaakt, maar helaas ook mindere. Eén daarvan is overlijden van zijn leerling Jasper.

Jasper kreeg kanker en mocht helaas niet ouder worden dan 11 jaar. Omdat deze gebeurtenis een enorme impact op hem heeft gehad, wil hij nu graag iets voor Jasper betekenen. Dit doet hij door een halve marathon te gaan lopen op 20 december 2017.

Het doel van Gerard is om voor deze actie € 7000,- op te halen. Momenteel staat aan het begin van de actie de teller al op € 1579,-. Om de actie van Gerard kracht bij te zetten, helpen alle leerlingen van de school de komende tijd mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF.

Via de website (klik hier voor de actie) kunt u meer informatie vinden over de motivatie van Gerard en een eenmalige donatie doen.

U HELPT TOCH OOK?