Datum: 28-09-2021 - 01:19
29
okt
'17

Digitaal voorlezen in de Bibliotheek Noordwijkerhout.

In de Bibliotheek Bollenstreek wordt er iedere eerste woensdag van de maand om 14.30 uur voorgelezen. Na afloop kunnen de kinderen knutselen rond het thema waarover is voorgelezen. Op 1 november gaan we ‘digitaal’ voorlezen. Dat wil zeggen dat er verhalen voorgelezen worden met een tablet....

Kom vooral langs om te ervaren hoe dat in zijn werk gaat. Voorlezen is niet alleen leuk en gezellig om te doen, maar ook heel belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Het is onder meer heel belangrijk voor de taalontwikkeling. Kinderen leren nieuwe woorden tijdens het voorlezen en ze leren hoe een goede zin is opgebouwd.

Door ook te praten met het kind over het boek, wordt het gestimuleerd om actief met taal aan de slag te gaan. De Bibliotheek heeft een mooie collectie voorleesboeken in huis voor alle leeftijden, ook voor baby’s. Alle kinderen zijn van harte welkom. De toegang is gratis. Voor meer informatie: www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Datum: 1 november
Aanvang: 14:30 uur
In de bibliotheken van Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Sassenheim en Voorhout. Uitzondering: Voor de Bibliotheek in Warmond is het thema hetzelfde maar wordt er voorgelezen aan peuters en start het voorlezen om 10:00 uur.

Foto Bibliotheek Bollenstreek.