Datum: 28-05-2023 - 05:28
29
okt
'17

Rondje Comomeer tijdens Oosterduinloop NSL.

Op zondag 12 november klinkt om 11:00 het startschot voor de Oosterduinloop van atletiekvereniging de Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL). Binnen deze loop is er keuze uit twee afstanden (5 en 10 EM). Het parcours is verhard. Kosten bij voor-inschrijving bedragen 7 euro. De Oosterduinloop is een wedstrijd...

voor hardlopers. Alle deelnemers starten gelijktijdig vanaf Restaurant Como & Co aan het Oosterduinse Meer. De lopers voor de 5 Engelse Mijl (8,1 km) leggen het parcours één keer af. De lange afstand is 10 Engelse mijl (16,1 km) en bestaat uit twee rondes rondom het meer, ook wel Comomeer genoemd. Het parcours van de Oosterduinloop gaat over fiets- en wandelpaden en de openbare weg.

Voorinschrijving kan tot 11 november 8:00 via de website av-nsl.nl en kost € 7,00. Dit geldt voor beide afstanden. Na-inschrijving (€8,00) en ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9:30 bij Como & Co, Boekhorsterweg 18 te Noordwijkerhout. Bij Como & Co kun je ook je spullen kwijt. Er zijn toiletten en je kunt er eten en drinken kopen.

Er is redelijk veel parkeergelegenheid maar het heeft natuurlijk altijd de voorkeur om met de fiets te komen als dat mogelijk is. Voor de drie snelste mannen en vrouwen op zowel de korte, als de lange afstand zijn er leuke prijzen! Voor de winnaars op de 1e, 2e en 3de plaats zijn er cadeaubonnen van hoofdsponsor De Hardloopwinkel met respectievelijk een waarde van 35, 25 en 15 euro.

Schrijf je in voor dit mooie rondje om het Oosterduinse Meer en geniet na afloop nog met elkaar van de gezellige ambiance bij Como & Co. De finishtijden zijn na afloop op www.av-nsl.nl te zien. De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op de website www.av-nsl.nl.

Tekst en foto NSL.