Datum: 03-07-2020 - 15:44
23
okt
'17

'Duin en Dal' de griezeligste wijk van Noordwijkerhout. (foto's)

Voor de kinderen van de wijk 'Duin en Dal' werd de herfstvakantie ook dit jaar weer afgesloten met een pompoenfeest en met een tintje Halloween want het verkleden is zo leuk.... Zaterdagavond begon de avond met een groepsfoto en stond er daarna een pompoensoep en bloedsoep met braakballen  (tomatensoep) klaar....

Er werden pompoenen gemaakt, gekleurd en daarna was er de start van de speurtocht. De organisatie zorgde daarnaast voor een griezelpizza, mummies en enge gezichten om lekker te eten, maar er waren ook spelletjes zoals pompoen-gooien, hinkelspel, dansen en konden de kinderen enge tatoo`s laten zetten. 

Natuurlijk zat ook buurvrouw mevrouw van Vliet dit jaar weer klaar om de kinderen te verwennen met een lekker snoepje, daarna togen tot slot alle deelnemers naar het griezelgrasveldje waar John en Perry weer griezelig hun best hadden gedaan.

Het zag er heel erg eng uit op het veldje en werd het uiteindelijk een zeer geslaagd Halloween-feestje, maar ook gezellig om zo met zijn allen weer wat te doen in de griezeligste wijk van Noordwijkerhout 'Duin en Dal'.

Tekst en foto's Jeannette van der Valk.