Datum: 22-03-2023 - 07:35
21
okt
'17

Vrijdag 27 oktober jaarlijkse kerkenveiling Sint Victorparochie. (veilinggids)

Op vrijdagavond 27 oktober vindt de jaarlijkse kerkenveiling plaats in het Victorhuis. Een gezellige avond waarop vele verschillende veilingitems onder de hamer komen. Zoals gebruikelijk worden op deze avond de drankjes en hapjes aangeboden door het Veilingcomité. De avond start om 19.15 uur met...

de kinderveiling en tussendoor is er een optreden van Guusje Schuit, bekend van deelname aan The Voice Kids en het Junior Songfestival.

Aansluitend vindt de kerkenveiling plaats waarbij u weer van harte welkom bent. Klik hier voor de veilinggids (PDF).

Wanneer u zelf niet aanwezig kunt zijn op de veilingavond, dan kunt u ook een koopopdracht geven aan Ceciel Warmerdam (0252-341357) of Johan Oostdam (0252-374991). Mocht u zonder vervoer zitten, dan kunt u ons bellen en wordt u opgehaald en thuisgebracht. 

Om circa 24.00 uur vindt de trekking plaats van de grote loterij onder toezicht van notaris van Loenhoud uit Noordwijkerhout. Er zijn tien hoofdprijzen met als eerste prijs een reis naar keuze ter waarde van € 450,–. Tevens zijn er 450 troostprijzen beschikbaar gesteld door het Veilingcomité.  

De uitslag van de loterij wordt later vermeld in het Zevenblad en op de website www.parochiesnwh.nl. Mocht u nog interesse in loten hebben dan kunt u contact opnemen met Elly Warmerdam, Kerkstraat 62, telefoon 0252-377220. 

De opbrengst van de lotenverkoop en veilingavond is onder andere bestemd voor de eigen parochie waaronder het groot onderhoud van de kerk, maar ook voor de priesters/missionarissen uit de St. Victorparochie en een aantal projecten waaraan één van onze parochianen is verbonden. 

Foto's BON kerkenveiling 2016.