Datum: 09-07-2020 - 19:48
19
okt
'17

Brievenbussen Noordwijkerhout en De Zilk: 7 weg en 2 nieuwe locaties.

PostNL past de komende tijd het netwerk van brievenbussen aan. Globaal gaat het om een halvering van het aantal brievenbussen in Nederland. De reden voor de aanpassing is dat er in Nederland steeds minder post verstuurd wordt. Brievenbussen die weinig worden gebruikt, verwijdert of verplaatst PostNL naar plekken...

waar veel mensen komen zoals winkelcentra, supermarkten of locaties aan het begin van een woonwijk. Bij het bepalen van de locaties is rekening gehouden met de afstandseis voor brievenbussen die de Postwet voorschrijft. Vanaf 20 november 2017 worden de eerste veranderingen in het netwerk van brievenbussen in Zuid-Holland doorgevoerd.

Als een brievenbus vervalt, wordt dit minimaal drie weken van tevoren op de betreffende brievenbus zelf aangegeven. Bewoners ontvangen op het huisadres een brief met informatie over de veranderingen. Informatie is ook te vinden op postnl.nl/brievenbus.. De locatiewijzer op deze pagina helpt bij het vinden van de dichtstbijzijnde brievenbus.

In Noordwijkerhout en De Zilk worden de komende tijd vijf brievenbussen in Noordwijkerhout en twee in De Zilk verwijderd, maar er komen er ook weer twee bij één in Noordwijkerhout en één in De Zilk. Klik op de link waar de brievenbussen nu nog staan:

Brievenbussen in Noordwijkerhout
Herenweg 236
Van der Weijdenlaan 24
Herenweg 444
's Gravendamseweg 2
Gooweg 36
Brievenbussen in in De Zilk
PJ Warmerdamstraat 22
Breeland 42
Nieuwe brievenbussen Noordwijkerhout
Herenweg
Nieuwe brievenbussen De Zilk
Breeland