Datum: 25-10-2021 - 06:15
17
okt
'17

Ga 18 oktober met het gezin de natuur in.

Neem je kids deze herfstvakantie mee op ontdekkingstocht door de natuur! Como & Co organiseert samen met Moedertje Groen een Weetjeswandeling in de natuur op woensdag 18 oktober. Ga samen met je (klein)kinderen, neefjes of nichtjes op ontdekkingstocht, beantwoord de quizvragen tijdens de wandeling...

en ga de strijd met de andere teams aan. Moedertje Groen organiseert verschillende excursies en evenementen waarbij doen en beleven in de natuur centraal staat. Dit mooie initiatief bestaat woensdag 3 jaar en Como & Co viert dit feestje graag mee. Het programma start om 13:00u in het restaurant van Como & Co (Boekhorsterweg 18, Noordwijkerhout).

Er staat iets lekkers te eten en te drinken klaar en na een korte uitleg gaan jullie samen met Moedertje Groen de natuur in. De kids krijgen hun eigen knapzakje mee met een kleine verrassing erin. De tocht is rond 16:00 uur klaar. Natuurlijk is er nog de mogelijkheid om lekker na te kletsen met een hapje en drankje! Inschrijven kan voor kinderen vanaf 7 jaar.

Een team is gevormd met 2 personen of meer. Natuurlijk zijn de kleintjes ook van harte welkom en doen dan voor spek en bonen mee. Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, leeftijden en aantal personen Kosten zijn 8 euro, inclusief het knapzakje en wat te eten en drinken. De opbrengst van deze middag gaat naar KiKa (stichting Kinderen Kankervrij).

In dezelfde lijn wordt op donderdag 26 oktober 2017 een benefietdiner gegeven bij Como & Co, waarvan de opbrengsten ook naar KiKa gaan (meer informatie volgt). Meer info is hier over de Weetjeswandeling is hier te vinden.