17
okt
'17

Zwem4daagse van start gegaan in zwembad De Schelft. (foto's)

Rond de 50 deelnemers gingen maandagavond van start op de eerste dag van de Zwem4daagse, die overigens vijf dagen duurt van maandag 16 oktober t/m vrijdag 20 oktober. Wethouder Martijn Bilars gaf het startschot van deze in de herfstvakantie gehouden Zwem4daagse, waarbij mascotte Zed de Haai...

van Optisport de Schelf ook aanwezig was om de deelnemers flink aan te moedigen. Mocht je maandag verhinderd zijn geweest dan kun je vanavond (dinsdag 17 oktober) gewoon nog meedoen, want je dient minimaal 4 avonden je eigen afstand te zwemmen en dan ontvang je na vier dagen een welverdiende medaille. 

De Zwem4daagse:
De zwem4daagse wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met Optisport de Schelft de Noordwijkerhoutse Zwem & Reddingsbrigade, Zwemvereniging Noordwijkerhout en Triatlon vereniging Bollenstreek/Noordwijkerhout. 

In de week van de herfstvakantie kun je zwemmen tussen 18.00 en 20.00 uur. Zwem minimaal 4 avonden je eigen afstand en doe mee met de extra activiteiten:
-startduik leren
-zwemmend redden
-aqua sport
-zwemdisco op vrijdag tot 21.30 uur

Vergeet niet om iemand mee te nemen, dan wordt het alleen maar leuker. Dus samen met je vader, moeder, opa, oma, oom of tante. Iedereen die graag zwemt en minimaal zijn A diploma heeft kan meedoen. De kosten zijn € 7,50 per persoon. Na de vierde dag zwemmen ontvang je een prestatiemedaille .

Schrijf je in bij de receptie van de Schelft of bij jouw vereniging.Voor meer informatie www.schelft.nl of telefoon 0252-376241.

Foto's BON