Datum: 06-12-2021 - 00:10
17
okt
'17

Meer zelfvertrouwen door internetcursus Digisterker in de bibliotheek: leer werken met DigiD.

De Bibliotheek Bollenstreek vindt het belangrijk dat mensen zich kunnen redden in de wereld waar internet niet meer weg te denken is. Veel wordt tegenwoordig via de computer geregeld en is het belangrijk de weg te weten. Tijdens Digisterker wordt men wegwijs gemaakt bij het regelen van overheidszaken....

Tijdens 4 bijeenkomsten van 2 uur wordt het aanvragen en leren gebruiken van DigiD geoefend. Ook het zoeken van werk, aanvragen van huur- of zorgtoeslag, doorgeven van een verhuizing komen aan de orde.

Er zijn nog plaatsen voor de cursus in de Bibliotheek Bollenstreek, vestiging Noordwijkerhout. Deze start op maandagochtend 6 november. Daarna zijn de data 20, 27 november en 4 december van 10:00 tot 12:00 uur.

De bijdrage voor deze 4 bijeenkomsten is € 15,- voor leden van de bibliotheek en €20,- voor niet-leden. Dit is inclusief koffie en thee en het gebruik van een laptop.

Opgeven kan via onze website www.bibliotheekbollenstreek.nl of aan de balie van de bibliotheek. Er wordt zorgvuldig omgegaan met privacy en veiligheid.

Tekst Bibliotheek Bollenstreek en foto DigiD.nl.