16
okt
'17

Altijd een keer naar Israël willen gaan?

Israël, het land van de Bijbel, staat bij velen stilletjes wel op het verlanglijstje. Bethlehem, het Meer van Galilea, Nazareth en Jeruzalem spreken tot ieders verbeelding. Verhalen uit het oude Palestina komen hier tot leven. En gaan tegelijkertijd hand in hand met het Israël van nu. Jos Westgeest, gecertificeerd reisleider...

organiseert voor de Parochie Sint Maarten (Noordwijk – Noordwijkerhout - Teylingen) van 6 t/m 14 maart 2018 een negendaagse reis naar Israël. In een prachtige tijd, waarin het voorjaar ontluikt en ook de voorbereiding op Pasen op vele wijzen tastbaar is. Tijdens deze volledig verzorgde reis maakt u onder leiding van professionele gidsen (NL) kennis met de belangrijkste plaatsen van het Heilige Land.

De nachten zullen worden doorgebracht aan het Meer van Tiberias en in Jeruzalem. Het is geen bedevaartreis, maar eerder een culturele reis met religieuze aspecten. Ook als u geen directe binding heeft met de parochie bent u van harte uitgenodigd om mee te gaan.

Informatieavond
Bent u geïnteresseerd in het land Israël en eventueel in de reis? Kom dan geheel vrijblijvend naar de informatieavond op donderdag 26 oktober a.s. Als gastspreker is uitgenodigd Israël-kenner Piet van Midden, die ook uw specifieke vragen kan beantwoorden.

Dr. Piet van Midden is als docent Hebreeuws verbonden aan de Universiteit van Tilburg. De informatieavond vindt plaats in “De Beweegschool” aan de Heilige Geestweg 26 in Noordwijk. Aanvang 20.00 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Jos Westgeest 06-53622051 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..