Datum: 22-10-2021 - 04:51
19
okt
'17

Allerzielen: omdat ik je mis.

Met Allerzielen gedenken mensen over de hele wereld de overledenen. Om kinderen en volwassenen de gelegenheid te bieden dit op hun eigen manier te doen, zijn er in de Sint Victorkern op 2 november twee bijeenkomsten. In het Victorhuis is er van 18.30 – ca. 19.15 uur een Allerzielen gedenkdienst voor en door kinderen...

Deze dienst is voor kinderen tot ca. 12 jaar die met eigen teksten, gedichten, foto’s een dierbaar iemand of iets (bijvoorbeeld een overleden huisdier) willen herdenken. Hun ouders zijn uiteraard ook van harte welkom.

Muzikale medewerking wordt verleend door het kinderkoor van de Sint Victorkerk. Teksten en foto’s kunnen tot 31 oktober worden ingestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Allerzielen woord- en gebedsdienst met als thema ‘In liefde verbonden’ begint om 19.00 uur in de Sint Victorkerk. Aan de hand van inspirerende verhalen, gedichten en muziek zal stil worden gestaan bij de pijn van verlies, maar ook de troost die mensen putten uit de verbindende kracht van de liefde.

Er is speciale aandacht voor degenen van wie dit jaar in de Sint Victorkerk afscheid werd genomen. Na het zegenen van de graven en de urnenmuur is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de Sint Victorkerk. Voorganger is pastor Peter Owel, muzikale medewerking wordt verleend door het duo ‘In Verwondering’.

Foto BON.